HTML

Mindennapos konyhacsaták

Naponta vívjuk a csatákat, ellenséges terepen, bizalmatlan benszülöttek körében. Ez egy háború krónikája, mely sosem érhet véget és fellángol minden nap, újra, meg újra.

Friss topikok

Linkblog

Szolgálati közlegény

2008.12.31. 23:01 Before

Ezennel kívánom tudatni roppant kevés, ámde annál kedvesebb látogatómmal, hogy a továbbiakban a katonás kitérők nélkül próbálom folytatni a blogot. Jópofa ötletnek tűnt (és tűnik) a katonás kontextusba helyezés, de tartok tőle, hogy hamar unalomba és önismétlésbe fulladna.
Mivel nem szokásom újévi fogadalmakat tenni, nem fogadom meg, hogy sűrűbben fogok postolni. Az eredeti tervek persze szépek voltak, napi egy post, szépen fotózva, alaposan, de nem száraz receptszerűen megírva. Sajnos az élet nem így hozta, más blogomat is csúnyán hanyagolom. Felmerült már az is, hogy abbahagyom, törlöm az egészet, de végül is senkit nem zavar, ha itt van, ha pedig úgy alakul, lesz hol kiélni a gasztro-közléskényszeremet.

Boldog Újévet mindenkinek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhacsata.blog.hu/api/trackback/id/tr97850972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pumpu 2009.01.03. 18:42:54

Én már nagyon várom, hogy lássak is valami szépet, jó és finomat!
süti beállítások módosítása